Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Ivedili çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Seçilecek kapı bâtınin kapsamlı risk değerlendirmesi yapıldıktan sonrasında. Muktezi fiilaretler ve aydınlatmalar dokumalmalıdır.

Bütün yangın kasası ve kanatları etkili kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında binalabilecek sıva onarımı ve boya nöbetleri sebebiyle kapılar dokunca görmez.

Açılıp - kapanma meselelevinin problemsiz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında sınırlı periyotlarla bu vaziyet kontrolör edilmelidir. 

Yangın kapısı elbette bakım dokumalmalıdır? Yangın kapıları tekdüze hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın teamüllevselliğini ve yangın dayanıklılığını hazırlamak yürekin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak kontrolör edilmesi, kapının haklı bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin zinde bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin iyi bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çkızılıştığının kontrol edilmesini derunerir. Hatta, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve sorunaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin üstı keşik opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik sektör ile daha pıtrak kullanım sağlanabilir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında kötü ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek için mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık gestaltlıp bu noktadan aşağıya eğimi 50 dereceden daha bir tomar olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi muhtemel değil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin dört dörtlük şekilde adına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın en korkulu riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, ölümlü boşaltma akışı ve yangının Yangın Çıkış Kapısı dağıldığı alanların kontrol altında tutulması yaşamsal ögönen taşımaktadır.

Yangın bapsı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da malum bu kollar düzgülü kapı kolu kabilinden olabilir.

If you do derece want that we track your visist to our kent you can disable tracking in your browser here:

Yangın kapıları insanoğluın ve hayvanların meskenlerden dışarı çıkmasını ve elan azca tütün solumasını esenlar. İnsanlar tütün solumayı önemsiz kabil görebilir meğer yangınlardan en çok dirilik kaybı karbonmonoksit, kükürt dioksit kadar gazlar “yangın kötüı” solumaktan meydana geliyor.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin beraberinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbeyının diğeriyle uyumudur

Report this wiki page